top of page

Catch the train

Speeltijd

60 minuten

Moeilijkheid

2/5

21

Aantal spelonderdelen

Aantal spelers

2 keer 2-6 pers

Taalgevoeligheid

JA: NDL / FRA / ENG

Benodigde oppervlakte

4 x 20 m² (dubbele ER)

Aangezien een Escape Room een verrassing moet blijven voor iedereen die de kamers nog wil spelen, kunnen we maar een beperkt aantal details bespreken van de spelen en blijven de beschrijvingen bewust vaag. De beste manier om onze kamers volledig te leren kennen, is om ze zelf te gaan beleven bij een van onze partners.

Elk concept wordt verkocht met een afgesproken exclusiviteit binnen een regio.  Neem contact met ons op om te weten welke concepten nog beschikbaar zijn in uw regio. 

Catch the train is een opstelling van twee identieke Escape Rooms met interactie tussen beide kamers (Station Noord en Station Zuid). Elke Escape Room is ontworpen voor een groep van 4 tot 6 personen en bestaat uit twee dezelfde ruimtes: de wachtzaal en het perron. De groepen strijden tegen elkaar om als eerste op de trein te geraken. De moeilijkheid en opbouw van de kamers zijn identiek maar de codes en oplossingen zijn anders in beide varianten. Dit spel kan ook zonder interactie gespeeld worden indien er maar één groep is.

Ontdek dit spel bij onze partner

Stixn

Reviews:

Wilt u meer informatie of heeft u Interesse om uitbater te worden? 

de-beste-escaperooms.png
EscapingCousinsVLOG.png
bottom of page