top of page

In Flanders Fields

Speeltijd

60 minuten

Moeilijkheid

4/5

24

Aantal spelonderdelen

Aantal spelers

2-6 pers

Taalgevoeligheid

JA: NDL / FRA / ENG

Benodigde oppervlakte

1 x 100 m²

Aangezien een Escape Room een verrassing moet blijven voor iedereen die de kamers nog wil spelen, kunnen we maar een beperkt aantal details bespreken van de spelen en blijven de beschrijvingen bewust vaag. De beste manier om onze kamers volledig te leren kennen, is om ze zelf te gaan beleven bij een van onze partners.

Elk concept wordt verkocht met een afgesproken exclusiviteit binnen een regio.  Neem contact met ons op om te weten welke concepten nog beschikbaar zijn in uw regio. 

De Escape Room In Flanders Fields neemt de spelers mee naar de West-Vlaamse loopgraven uit 1917. Kameraadschap, communicatie en creativiteit zijn nodig om deze historische plek te overleven. De deelnemers kruipen in de huid van een groep ‘Patrouilleurs’ die als missie krijgt een vijandelijke post aan de andere kant van de Ijzer onschadelijk te maken. Om een historisch correct kader te scheppen, ging SpelOntwerp te rade bij Robert Lambrecht, auteur van het boek "Patrouilleurs aan het IJzerfront. De helden van het niemandsland".

Ontdek dit spel bij onze partner

Atrium Mortis Escape Rooms

Reviews:

Wilt u meer informatie of heeft u Interesse om uitbater te worden? 

de-beste-escaperooms.png
EscapingCousinsVLOG.png
bottom of page