top of page

Nuclear War

Speeltijd

60 minuten

Moeilijkheid

4/5

24

Aantal spelonderdelen

Aantal spelers

2 keer 2-6 pers

Taalgevoeligheid

Beperkt: NDL /FRA/ ENG

Benodigde oppervlakte

2 x 25 m² (dubbele ER)

Aangezien een Escape Room een verrassing moet blijven voor iedereen die de kamers nog wil spelen, kunnen we maar een beperkt aantal details bespreken van de spelen en blijven de beschrijvingen bewust vaag. De beste manier om onze kamers volledig te leren kennen, is om ze zelf te gaan beleven bij een van onze partners.

Elk concept wordt verkocht met een afgesproken exclusiviteit binnen een regio.  Neem contact met ons op om te weten welke concepten nog beschikbaar zijn in uw regio. 

Deze competiekamer speelt zich af tijdens een fictieve nucleaire oorlog tussen de Verenigde Staten en Noord-Korea. De spelers delen zich op in twee teams en volgen de instructies op van hun presidenten. De spanning stijgt en de teams staan tijdens het spel meerdere keren in contact met elkaar waarbij ze kunnen samenwerken of tegenwerken. Kunnen ze proberen een nucleaire ramp op hun grondgebied af te wenden of kiezen ze voor een vernietigende aanval op de vijand? Het unieke aan deze Escape Room is dat hij zowel in twee teams tegen elkaar (competitiekamer) als in één team tegen een computergestuurde vijand kan gespeeld worden. De noodzakelijke beschikbare ruimte is beperkt (25m²) omdat de kamer zich doorheen het spel spectaculair zal transformeren.

Ontdek dit spel bij onze partner

UITBATER GEZOCHT

Reviews:

Wilt u meer informatie of heeft u Interesse om uitbater te worden? 

de-beste-escaperooms.png
EscapingCousinsVLOG.png
bottom of page